11 Mart 2015 Çarşamba

L'oreal True Match Kapatıcı / L'oreal True Match Concealer

   Herkese yeniden merhaba :)

   Bugün sizlere benim günlük makyajımda sıklıkla kullandığım ve senelerdir vazgeçemediğim bir üründen bahsetmek istiyorum: L'oreal True Match Concealer

  Öncelikle bu kapatıcıdan yıllardır vazgeçemememin nedeni çok hafif yapıda olması, örtücülüğünün iyi olması ve kesinlikle sarı alt tonlu olması.Şimdi size bir kapatıcıdan beklentilerimiz doğrultusunda madde madde merak ettiğiniz yönlerini artısıyla eksisiyle bahsedeceğim :)

   Hi guys :)

   Today I'm gonna talk about one of my favorite product which I use very often in my daily makeup look and cannot give up to use it for years: L'oreal True Match Concealer

   First of all, i should say those:It is very light and has good coverage and yellow lower tone.That's why I could not give up to use it. Now i will mention positive and negative features of product according to what we expect from a concealer :)




   
Örtücülük: Uygun fiyatlı orta örtücülükte bir kapatıcı arıyorsanız True Match'e bir şans verin derim. Yalnız göz altları kuru olanların iyice nemlendirdikten sonra uygulamaları gerekiyor zira ürün tıpkı fondöteni gibi pudra bitişli.

Gözaltlarındaki çizgilere dolma: Maalesef doluyor :( Galiba bu ürünün tek sevmediğim özelliği bu. Pudrayla sabitlesem dahi gözaltlarımdaki çizgilere dolma söz konusu. O yüzden ben de bunu en aza indirgemek için ya nemlendirilmiş Beauty Blender ile ya da yüzük parmağımla hafif dokunuşlarla hızlı bir şekilde uygulayıp üstüne transparan pudra ile geçiyorum. Gün içinde de yine yüzük parmağımla hafif hareketlerle küçük dokunuşlar yapıyorum.

Kalıcılık: Gün içerisinde örtücülüğü bir kaç saat sonra azalsa dahi aydınlığı kalıyor. Bu da sizi taze göstermeye yetiyor!

Yapısı: Likit bir yapısı var; benim için kolay dağıtılabilen bir yapısı var. Aplikatörden gelen ürün miktarı benim için tam bir kullanımlık :)


Coverage: If you search for affordable and medium coverage concealer, give a chance to this concealer! But it has powder finish so if you have dry skin, you must moisturize your under eye area before you apply.

►Stuffing in the lines: Unfortunately it is :( Probably it is the only negative feature of this product for me. I apply with dampened Beauty Blender or with my ring finger(slowly motion) than use transparent powder for my under eye area because of reducing effects of that problem.

Lastingness: Although its coverage has gone couple hours later, its illumination stays and does not go anywhere until remove your makeup :) 

Texture: It has liquid form and for me it blends easily. Amount of product which comes from with an applicator is perfect for one makeup look.



         Künye(Türkiye'de)
Fiyat: 30 TL civarı 
Nerede satılır: Gratis, Watson's, Rossmann
Renk skalası: 01-Ivory, 02-Vanilla, 04-Beige, 05-Sand
Miktar: 5 ml
Sahip olduğum renkler: 02-Vanilla, 04-Beige
Puan: 8/10




      Name Badge(In Turkey)
Price: Around 13$ 
Where you find: Gratis, Watson's, Rossmann 
Shade scale: 01-Ivory, 02-Vanilla, 04-Beige, 05-Sand 
Amount: 5 ml
Shades that I have: 02-Vanilla, 04-Beige
Point: 8/10


Yazımı okuduğunuz için çok çok teşekkür ederim :) Önerdiğiniz başka markalar ya da sorular varsa yorum bırakmanızı rica ediyorum.

Thanks for your reading! If you want to ask anything, please leave a comment :)

Sevgi dolu öpücükler / xoxo :))

☺☺☺

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder